In most new Chinese style decoration, more soft outfits are often added to create a Chinese sense. In this 250 square meter house, a pile of soft outfit design techniques are changed, and straight men’s hard decoration design is adopted In the space, the foundation of gray antique bricks and smallpox also brushed a large area of ​​light gray. Combined with white walls and raw wood furniture, the space creates a unique sense of Chinese artistic conception.

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

Porch+restaurant

▲ Entering this house from the gate, the two sides behind the door are the living room and the restaurant area, and a row of low cabinet shoe cabinets are placed in the middle as the partition of the space. The smallpox of the restaurant area is designed with cement gray. A set of wood dining tables and chairs are arranged in the restaurant. A set of black+golden lampshade chandeliers are installed above, which also makes the dining space more stable and dignified.

kitchen

▲ Open kitchen, the ground is paved with gray floor tiles, a wooden door frame is installed at the door, and the dark wood -colored custom cabinet in the kitchen is also a more comfortable experience in the spacious kitchen space.

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

living room

▲ The wall of the high living room is mainly white simplicity. Add a large range of log texture on the fences on the second floor and the screen cabinet, echoing the wooden furniture of the living room, so that the space also has a Chinese -style dignified and stable temperament.

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

▲ The ground floor of the living room is based on matte gray retro brick ground. The pillars next to the aisle also retain the texture of the cement gray. The sofa of the solid wood frame is also the dirty gray fabric cushion on the back. More simple and stable and comfortable.

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

▲ Simple and white TV wall, a long TV cabinet is arranged, the windows are equipped with a gray curtain, and the high -picked flowers are equipped with a larger black creative ceiling lamp, which also makes the space look simple and generous.

Staircase+aisle

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

▲ The staircase is next to the aisle. The stairs are surrounded by wooden senses as a whole. The stealth door is used to use the staircase room. The staircase and the aisle are installed with a wall cabinet for storage. Simple decoration elements.

▲ The wooden texture staircase and armrests, echo the minimalist white wall surface and gray ground pillars, etc., creating a sense of spatialness of primitive naturalness.

▲ On the stairs, next to the aisle is the terrace. The stones on the terrace and anticorrosive wood boards, bamboo, etc. are introduced into the room through the glass window, adding the natural atmosphere of the indoor space.

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

▲ Adding the makeup point of green plants at the corner position also adds the freshness and natural sense of space.

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

Tea room

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

▲ After the partition cabinet behind the sofa wall, there is a tea room space. The smallpox is made of wooden ceilings, a woven chandelier, and a woven glass countertop leisure chair. There is also a sink in the corner. The entire space looks simple and practical and modern.

study

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

▲ The study room is placed on the original wooden desk, and the book frame is equipped with a glass cabinet door behind the desk.

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

Terrace

▲ Poor corrosion wood is covered with the terrace surface, and there is a bunch of small bluestone. Bamboo branches are planted in the flower pot to make the terrace more artistic.

bathroom

250㎡简约中式,直男式硬装,不靠堆软装,营造独特的中式感

▲ In the gray wall brick space, the toilet, the toilet, shower room and washbasin are distributed in the triangle, the entire space is simple, comfortable and practical.

Layout plan

Design: Yang Nan, comment: Design Museum